Menu Zamknij

II nabór zgłoszeń do projektu

Informujemy, że zgłoszenia w ramach II naboru do projektu przyjmowane będą w formie papierowej w punktach kontaktowych w następujących dniach:

• wtorek 30 lipca 2024 roku w godzinach 09:00 – 17:00
  • środa 31 lipca 2024 roku w godzinach 09:00 – 17:00.

Aby dokonać zgłoszenia należy najpierw wypełnić formularz elektroniczny dostępny tutaj: FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY, następnie pobrać wygenerowany plik PDF, wydrukować i podpisać własnoręcznie.

Dokumenty rekrutacyjne przyjmujemy w ww. dniach i godzinach, tzn. nie zamykamy rekrutacji po wpłynięciu określonej liczby zgłoszeń! Każda osoba, która przyjdzie do jednego z naszych punktów kontaktowych w terminie prowadzenia naboru zostanie obsłużona, tak samo każde zgłoszenie, które wpłynie pocztą lub kurierem (decyduje data wpływu!).

UWAGA!
Ze względu na to, że proces oceny zgłoszeń może potrwać do 30 dni a w wyjątkowych sytuacjach termin ten może zostać wydłużony, przy wyborze usługi rozwojowej prosimy o uwzględnienie czasu potrzebnego na ocenę wszystkich złożonych dokumentów rekrutacyjnych, które wpłyną w trakcie trwania naboru. Sugerujemy, aby wybierać usługi rozwojowe, których termin rozpoczęcia przypada nie wcześniej niż na 1 września 2024 roku.

Prosimy o wcześniejsze zapoznanie się z dokumentami, w szczególności z regulaminem rekrutacji i uczestnictwa w projekcie, dostępnymi w zakładce DOKUMENTY

W ramach II naboru do udziału w projekcie zostanie zakwalifikowanych 200 osób.

#FunduszeEuropejskie #FunduszeUE